Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.papazoglou.net.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα.  
         
Αρχική :: Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης

Papazoglou.net.gr

Η ιστοσελίδα της Papazoglou.net.gr κατασκευάστηκε για να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τελικούς καταναλωτές. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε η τιμολογιακή πολιτική, τα αποθέματα κ.τ.λ. να είναι διαθέσιμα μόνο στο δίκτυο συνεργατών μας, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν κωδικό πρόσβασης (Login) στο σύστημα, ενώ όλες οι άλλες πληροφορίες όπως προϊόντα, χαρακτηριστικά τους κ.τ.λ. είναι προσβάσιμες από το ευρύ καταναλωτικό κοινό. Εάν διαθέτετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε login, εισάγοντας απλά τα στοιχεία σας (username και password) στα αντίστοιχα πεδία χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια.

Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που εμφανίζεται πατώντας το κουμπί Σύνδεση - Εγγραφή = >> «Εγγραφή Νέου Μέλους».

Θα περιμένετε επικοινωνία από τον υπεύθυνο εκπρόσωπο της εταιρίας μας ώστε να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας και να ξεκινήσει η συνεργασία μας. Στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να δείτε τις 35 βασικές κατηγορίες στις οποίες ανήκουν τα προϊόντας μας. Κάνοντας πλοήγηση σε οποιαδήποτε γενική κατηγορία θα δείτε τις αντίστοιχες κατηγορίες που υπάγονται σε αυτήν. Μερικές κατηγορίες είναι δυνατό να υπάγονται σε περισσότερα από μία γενική κατηγορία.

Πατώντας το κουμπί «Τροποποίηση προφίλ» μπορείτε να δείτε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και να αλλάξετε οτιδήποτε θέλετε.

Δυνατότητα προσθήκης αγαπημένων προϊόντων & αποστολής e-mail 

Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης αγαπημένων προϊόντων για επαναληπτικές παραγγελίες. Επίσης μπορείτε αν επιθυμείτε να στείλετε e-mail τη φωτογραφία και τα χαρακτηριστικά από οποιοδήποτε προϊόν θέλετε σε όποιο e-mail θέλετε.

Εύκολη και γρήγορη αναζήτηση προϊόντων

Εύκολη και γρήγορη αναζήτηση προϊόντων με 3 τρόπους: i) γρήγορη αναζήτηση μέσω κωδικού ή περιγραφής ii) σύνθετη αναζήτηση με τη χρήση διαφορετικών κριτηρίων iii) χρησιμοποιώντας πλοήγηση σε κατηγορίες/υποκατηγορίες και την επιλογή κατασκευαστή για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.

Online παραγγελίες

Κάνοντας σύνδεση με τον κωδικό σας μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε online παραγγελίες. Αναζητήστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και προσθέστε τα στο καλάθι σας, βάζοντας τα τεμάχια που θέλετε στο αντίστοιχο κουτάκι και πατώντας το εικονίδιο με το καλάθι. Αφού προσθέσετε τα προϊόντα που θέλετε μπορείτε να τα δείτε και να τα επεξεργαστείτε στο «καλάθι αγορών». Μόλις είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε την παραγγελία πατήστε το κουμπί «Παραγγελία» για να την καταχωρήσετε. Κάθε φορά που κάνετε παραγγελία θα λαμβάνετε ένα αντίγραφο αυτής στο email σας.

Διαχείριση παραγγελιών

Επίσης από τη «Διαχείριση παραγγελιών» στο Ιστορικό παραγγελιών μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να δείτε τις προηγούμενες παραγγελίες σας, να τις εκτυπώσετε αλλά και να τις επαναλάβετε αν χρειάζεστε ακριβώς τα ίδια προϊόντα. Επιπρόσθετα υπάρχει δυνατότητα να ακυρώσετε ή να τροποποιήσετε μια τρέχουσα παραγγελία από τη στιγμή που δεν έχει εκτελεσθεί.

Προσφορά ημέρας/μήνα/Last stock

Κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο banner μπορείτε να επωφεληθείτεαπό τις προσφορές μας. Η προσφορά ημέρας αλλάζει κάθε μέρα,ενώ κάθε μήνα μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα προϊόντα μας σε τιμή προσφοράς. Ακόμη υπάρχουν και οι προσφορές last stock, που είναι προσφορές σε είδη που πρόκειται να καταργηθούν, αντικατασταθούν ή να αλλάξει μοντέλο.

Επικοινωνία

Από την άλλη μεριά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα απλό e-mail συμπληρώνοντας τα πεδία στην ενότητα «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» για οτιδήποτε πρόβλημα, απορία έχετε ή αν θέλετε κάποια πληροφορία. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο : 210 - 48 21 620.

 

Καλή Πλοήγηση!!