Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.papazoglou.net.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα.  
         
Αρχική :: Γραφική Υλη :: Μαρκαδόροι :: Paint Markers :: ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ ARTLINE DΕCΟRΙΤΕ ΠΙΝΕΛΟ SΤΑΝDΑRD

ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ ARTLINE DΕCΟRΙΤΕ ΠΙΝΕΛΟ SΤΑΝDΑRD

ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ ARTLINE DΕCΟRΙΤΕ ΠΙΝΕΛΟ SΤΑΝDΑRD
Κωδικός
EDFF-01
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
ARTLINE
Μ/Μ
TEM
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
12

ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ ARTLINE DΕCΟRΙΤΕ ΒRUSΗ ΠΙΝΕΛΟ SΤΑΝDΑRD

Μαρκαδόρος για Ζωγραφική & DIY με οικολογικό μελάνι νερού ! Εφαρμογή σε κάθε τύπου επιφάνεια :Γυαλί – μέταλλο – πλαστικό – ύφασμα – πέτρα - χαρτόνι κ.α

Υψηλή καλυπτικότητα , στεγνώνει γρήγορα !Ιδανικός για ζωγραφική, χειροτεχνία και κατασκευές. Σε σύνολο 20 χρωμάτων από τα οποία 7 βασικά χρώματα 5 παστέλ

και 8 μεταλλικά. Ζωντανά χρώματα με μοναδικές αποχρώσεις !  Προσοχή : Δεν χρειάζεται ανακίνηση ούτε πίεση στην μύτη, γράφει αμέσως !!!

Χρήση Γυαλιστερό ή ματ βερνίκι για εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σε γυαλιστερές επιφάνειες μη πορώδεις κάντε το αποτέλεσμα πιο μόνιμο με χρήση βερνίκι spray Fixative.

: *
: *
: *
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα. (Εάν δε βλέπετε καμία εικόνα, παρακαλούμε ενεργοποιήστε την εμφάνιση εικόνων από τις επιλογές του browser και ανανεώστε αυτή τη σελίδα):


*
Ο κωδικός διαχωρίζει μικρά κεφαλαία και θα πρέπει να εισαχθεί ακριβώς όπως φαίνεται από επάνω.

Αξιολόγηση προϊόντος

Συνδεθείτε για να προσθέσετε αξιολόγηση

Κριτικές πελάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών για αυτό το προϊόν.