Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.papazoglou.net.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα.  
         
Αρχική :: Λεπτομέρειες προφίλ

Δημιουργία Προφίλ

Η παρακάτω φόρμα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προφίλ το οποίο είναι απαραίτητο για να δώσετε τις παραγγελίες σας. Μη ξεχνάτε ότι αυτές οι πληροφορίες είναι σημαντικές για να χρησιμοποιήσετε σωστά τις υπηρεσίες μας.

Τα πεδία που σημειώνονται με το * είναι υποχρεωτικά.

*
*
*
 
*
*
*
*
 
*
*
*
*
 
*
 
*
*
*
*
 
*
*
*
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα. (Εάν δε βλέπετε καμία εικόνα, παρακαλούμε ενεργοποιήστε την εμφάνιση εικόνων από τις επιλογές του browser και ανανεώστε αυτή τη σελίδα):


*
Ο κωδικός διαχωρίζει μικρά κεφαλαία και θα πρέπει να εισαχθεί ακριβώς όπως φαίνεται από επάνω.
 
 
Πληροφορίες

Συνιστούμε ο Κωδικός Πρόσβασης (password) να έχει μήκος τουλάχιστον 5 χαρακτήρες και να είναι διαφορετικός από το Όνομα Χρήστη (username).

Η διεύθυνση email πρέπει να είναι έγκυρη. Χρησιμοποιούμε το email για επικοινωνιακούς σκοπούς (ειδοποιήσεις παραγγελιών, κ.λπ.). Γι' αυτό είναι σημαντικό να δώσετε μία έγκυρη διεύθυνση email, ώστε να είστε σε θέση να χρησιμοποιείτε σωστά τις υπηρεσίες μας.

Όλα τα στοιχεία σας αντιμετωπίζονται ως εμπιστευτικά. Δεν πρόκειται ποτέ να τα πουλήσουμε ή να τα ανταλλάξουμε.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποχρεώσεις και των δύο μερών, μπορείτε να αναφερθείτε στο