Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.papazoglou.net.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα.  
         
Αρχική :: Σχολικά Προϊόντα :: Σπρέι Graffiti :: ΧΡΩΜΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ GRAFFITI FLAME 400ML

ΧΡΩΜΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ GRAFFITI FLAME 400ML

ΧΡΩΜΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ GRAFFITI FLAME 400ML
Κωδικός
FB-106
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
CosmosLac
Μ/Μ
TEM
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
6 TEM
Το FLAME Ultra Αcrylic Paint, είναι η εξέλιξη του Sabotaz 80 & του Σ80, είναι ένα υψηλής ποιότητας ακρυλικό χρώμα που παράγεται στην Ελλάδα από την Cosmos Lac. Είναι κατάλληλο για χρήση σε τοίχο, μουσαμά, μέταλλο, γυαλί, ξύλο και άλλες επιφάνειες, έχει τη δυνατότητα να καλύψει επιφάνεια έως 3.7 μ2 (μέση τιμή κάλυψης για χρώματα μέτριας καλυπτικότητας όταν χρησιμοποιείτε από ένα μέσο χρήστη). Παράγει λεπτές γραμμές υψηλής ευκρίνειας και είναι κατάλληλο για λεπτομερή σχεδιασμό, παρέχοντας στο χρήστη τη δυνατότητα για ακριβή χειρισμό με διάφορες βαλβίδες. Κατασκευαστής Cosmoslac Ελληνική Βιομηχανία Χρωμάτων.
: *
: *
: *
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα. (Εάν δε βλέπετε καμία εικόνα, παρακαλούμε ενεργοποιήστε την εμφάνιση εικόνων από τις επιλογές του browser και ανανεώστε αυτή τη σελίδα):


*
Ο κωδικός διαχωρίζει μικρά κεφαλαία και θα πρέπει να εισαχθεί ακριβώς όπως φαίνεται από επάνω.

Αξιολόγηση προϊόντος

Συνδεθείτε για να προσθέσετε αξιολόγηση

Κριτικές πελάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών για αυτό το προϊόν.